Разпродажба!

Златна стойка за сладки

9,90 лв.

Изчерпан

Описание

Златна 5 етажна стойка за мъфини и сладки произведена от висококачествен картон.

Подходяща за декориране на сладка маса.

Съдържание: 1бр стойка за сладки

Размери:

– 1-во ниво – 14 см

– 2-ро ниво – 22 см.

– 3-то ниво – 28 см.

– 4-то ниво – 34 см.

– 5-то ниво – 40 см.

Височина – 60 см.